Наклейки, етикетки
Наклейка- поліграфічна продукція, виготовлена на спеціальному папері з нанесеним клеєвим шаром. Наклейки друкують різноманітних розмірів, дуже часто вони мають ексклюзивну конфігурацію. Яскрава наклейка завжди приверне увагу покупця до компанії, або її конкретної продукції.

Друк наклейок будь-яких форматів використовується для різних цілей. Ви можете надрукувати наклейки для реклами, щоб використовувати їх під час рекламної акції, розклеївши їх в метро або в автобусах. Також ми пропонуємо Вам двосторонній матеріал для друку наклейок. Такі наклейки приліплюються на скло коли її стає видно як з одного боку скла, так і з іншою. Наш салон оперативної поліграфії пропонує Вам вид дарунку наклейки. В основному, такі наклейки невеликі, тому друк наклейок буде дешевший, ніж друк наклейок рекламних. Наклейки дарунків часто використовують фірми розважального або спортивного характеру, наприклад, фірми скейтборду або які-небудь фестивалі. Наклейки дарунків можна виготовляти різної форми, щоб додати оригінальність дизайну.

Етикетка - це і плакат, і інформаційний листок, і все це в однобічному малоформатному багатобарвному виданні високої якості. Звичайно, є і однокрасочниє чисто інформаційні етикетки. Поглянемо на етикетку очима технолога-поліграфіста і побачимо:
  • багатобарвний друк високої якості;
  • яскраві і чисті кольори штрихових зображень, тексту і плашок;
  • якісні півтонові (растрові) зображення;
  • виворотку, друк по виворотке;
  • дрібний текст, а інколи і мікротекст;
  • тиснення, пріпрессовку фольги і голограм фігурне висікання самої етикетки і мікровисечку на етикетці (при спробі переклеювання етикетки з оригіналу на підробку завдяки мікровисечке етикетка розвалюється).


І це все на одній етикетці, і всі разом, і на самих різних запечатуваних матеріалах. За різноманітністю запечатуваних матеріалів з етикеткою змагається лише упаковка. У різноманітності, вживаних в одному виданні (продукті) технологій і матеріалів, і полягає проблема виробництва етикеток. Проте етикетки виготовляють, і виготовляють якісно, і красиво, і у великій кількості і різноманітності.
 
Рекламный Украинский портал

Copyright © 2017
All rights reserved
Designed by:WebMaster Studio