Прайси, Меню, Конверт, Тека
Прайс (або прейскурант) (від англ. price - ціна) - систематизований збірник цін (тарифів) за групами та видами товарів і послуг.

Меню - надрукований на папері перелік страв, закусок та напоїв, що подаються в кафе, ресторані або барах.

Конверт - це упаковка для пересилки листів та іншого виду поштових послань. Конверт має зміст одягу, за яким зустрічають відвідувача. На початковому етапі конверт служить не лише для того, щоб привернути увагу до послання, а й елементом корпоративного стилю, що формує образ компанії в очах одержувача.

Тека - виріб з картону з одно - чи двостороннім друком. Існують теки різних форматів, з одним чи двома клапанами. Клапан може бути фігурним, мати просічки для візитівок. Тека найбільш ефективний елемент корпоративного стилю компанії'. В ній можна поєднати численні рекламні матеріали. Тека - невід'ємний елемент на переговорах, презентаціях, в офісах при роботі з документами. Для виготовлення тек використовується білий крейдований картон щільністю 285 г/м2 або різні види кольорових дизайнерських картонів, післядруковані оздоблення підкреслять основні елементи корпоративного стилю.
 
Рекламный Украинский портал

Copyright © 2017
All rights reserved
Designed by:WebMaster Studio